GREMI DE TORNERS DE LA VALL DEL GES

Latest news

Trobada amb el Sr. Salvador Ordóñez

06/04/2016
 

Aquesta tarda el Sr. Pere Surribas, president del Gremi de Torners i en representació de tots els seus agremiats, ha mantingut una reunió amb el Sr. Salvador Ordóñez Coordinador General de l'antigament anomenat Gremi de Fusters ebanistes i similars de Barcelona.

El Sr. Ordóñez ens ha informat que a partir d'ara el gremi que representa ha passat a anomenar-se Gremi fusta i moble i el seu àmbit d'actuació és tot Catalunya.
S'han debatut diverses propostes que es traslladaran a tots els associats en breu.

EL GREMI AL CRAFTROOM

02/12/2013
 

Èxit total de la missió del Gremi de Torners al Craftroom, saló ubicat a l'edifici HUB dins els actes de la Setmana d'Artesania.  L'estand del Gremi va quedar molt ben ubicat, decorat amb els objectes dels propis agremiats i projectant de manera continua el vídeo dels Torners.  Es varen repartir uns 800 flyers, primant els de castellà i català, tot i que també en varem portar en Anglès i Francès.

També es varen atendre unes 300 consultes de persones que passaven interessant-se pels objectes exposats i pel Gremi, el vídeo cridava també molt l'atenció a les persones que no havíen vist mai tornejar.  El procediment per atendre les consultes va ser remetre tothom a la Web on cada empresa hi té l'enllaç de la seva pàgina i es va explicar acuradament les referències de les empreses en concret per les quals sen's demanava.
La resta d'entitats i artesans era d'allò més variada, també es varen fer unes jornades d'artesania i tallers per a nens al mateix Saló.

Esperem que us agradés molt la visita i tal i com va quedar el vostre estand.

BON AMBIENT AL SOPAR DEL GREMI AMB EL DIRECTOR GENERAL D'INDÚSTRIA

15/11/2013
 

Ahir dia 14 de novembre el Gremi de Torners es va trobar al Bistrot del Firal per sopar juntament amb el Director General d'Indústria, el Sr. Grau, la Delegada dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, la Sra. Minoves i els alcaldes dels tres pobles de la Vall del Ges, el Sr. Vivet, el Sr. Sadurní i la Sra. Rustarazo, regidora de l'Ajuntament, en absència del Sr. Fàbrega.


En primer lloc el president del Gremi, el Sr. Surribas va donar la benvinguda als assistents, donant les gràcies per la perseverànça i deixant algunes preguntes obertes abans de passar la paraula al Sr. Grau que es va presentar com un polític que fa política eventualment, el seu món fins al moment havia estat l'empresa que és on espera tornar un cop acabada aquesta etapa.

Seguidament cada empresari es va presentar i va aprofitar per traslladar al Sr. Grau les inquietuds que cadascu va considerar opurtunes

SOPAR DEL GREMI AMB EL DIRECTOR GENERAL D'INDÚSTRIA

31/10/2013
 

El dia 14 de novembre de 2013 a les 20.30 h. tindrà lloc al Bistrot del Firal, un sopar on els agremiats podran parlar i fer arribar les seves inquietuds al Director General d'Indústria, el Sr. Antoni Maria Grau i Costa.

Serà una vetllada amena i pràctica per poder resoldre dubtes i un moment per poder agraïr a tots els associats la seva constància.


UNA EMPRESA DEL GREMI, FONT VERGÉS, PREMIADA PER LA CAMBRA DE COMERÇ13/11/2013

El lliurament dels Premis Cambra va tenir lloc ahir al vespre al teatre L’Atlàntida de Vic, davant d’unes 600 persones. L’empresa Font Vergés, fundada l’any 1932 dins del clúster de la torneria de la Vall del Ges, va rebre el premi a l’empresa industrial per haver tret al mercat una nova marca de nanses i tiradors de metacrilat i polièster no injectat. 

Des del Gremi les nostres més sinceres felicitacions!

Legal noticeGREMI PROVINCIAL DE TORNERS - C/ Verdaguer, 18. 08572 - Sant Pere de Torelló - Tel: 93 858 40 24 info@torners.com